Spa champagne

Fira Mors Dag

Hos oss kan du fira Mors Dag med världens bästa mamma. Överraska med tid tillsammans med en skön spa- eller golfupplevelse med trerätters middag och övernattning, dagspa i kombination med frukost, räksmörgås eller lunch eller varför inte en släktmiddag i herrgårdens vackra matsal?

Dagspapaket för Mors Dag bokas online, några tider finns bokningsbara redan nu och sen eftermiddag släpps i mån av plats.

På Mors Dag, den 26 maj, dukar vi upp till lunch i herrgårdens restaurang med utökad dessertbuffé då vi vill fira alla mammor med tårta. I våra dagspapaket kan du som gäst välja mellan lunch i Bistron och herrgården. 

Läs mer om Mors Dag-lunch i herrgården

Gåva till mors dag

Om du inte har möjlighet att komma till oss kan vi rekommendera att ge bort en upplevelse att se fram emot tillsammans för att visa din uppskattning till din mamma.

Välj presentkort Mors Dag värdebevis om du önskar ett presentkort med Grattis på Mors Dag.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00, spareceptionen är bemannad från 9.00.

Notera att vi har 15 års åldersgräns.

Vi erbjuder fri parkering och möjlighet till laddning av elbil via Charge Node.

 

Information boende gäst

Som boende gäst är ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan. 15.00 (13.30 vid spapaket 14.00), utcheckning från rummet senast klockan 11.00. Vi ber er duscha och byta om på hotellrummet innan besök i spat samt att respektera bokade tider i spa & restaurang för att undvika köer.

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka tid för middag och frukost inom en vecka. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att få bästa möjliga upplevelse och för undvika ytterligare dröjsmål.

På avresedagen klockan 7.00-10.00 har du som boende gäst möjlighet att boka extra spattid för 100 kr (viss typ av städning kan förekomma under morgontimmarna).

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.