GRAND OPENING

Till påsk öppnar vårt nya klubbhus!


Här kan du hänga med oss i den välkomnande loungen. I entrén andas historik från svunna tider och den brinnande brasan skapar en härlig atmosfär. Golfshopen har fått större ytor och har än bättre öppningserbjudande på både kläder och klubbor, så passa på att fylla på vårgarderoben med härliga material och färger.

Bistron lockar gäster med inbjudande barhäng, som sedan övergår i en attraktiv display för ”to-go” rätter för golfarna på språng. Här beställer man maten som kommer att serveras vid borden. Längre in i det öppna köket, show kitchen, ser man kockarna lägga sista handen vid maten. Här finns ett helt nytt kök, som är byggt för framtiden med fokus på att kunna jobba än mer hållbart.


Ombyggnaden har skapat ett bättre flöde och mer sittplatser i restaurangen. Befintliga stolar har återanvänts och kompletteras med sköna soffor och alkover utmed väggarna som ger en ombonad golfkänsla. Den tillbyggda glasverandan får utekänsla och vacker utsikt över putting green och ger ytterligare 60 sittplatser. Den kan även användas som ”private dining” eller som mötesrum.

Från Golfverandan och restaurangen har man direkt access till den nya terrassen med grillplats. Pergolamarkisen ger behagligt solskydd på dagen, men också skydd mot tillfälligt regn.

Fokus har varit att göra en plats där man vill vara. Ett klubbhus som bjuder in till värme och gemenskap.

ÖPPETTIDER PÅSKHELGEN
FREDAG    9.00-19.00
LÖRDAG    9.00.19.00
SÖNDAG    9.00-18.00
MÅNDAG   9.00-18.00

DAGENS LUNCH 150 kr:
ALLA DAGAR 11.00-15.00

SHOPENS ERBJUDANDE: