Hooksherrgård Konferens 51

Sköna möten i höst

Ska du och dina kollegor träffas på konferens i höst? Kanske ska ni planera framtiden, utvecklas och lära känna varandra.  

Vi erbjuder härlig konferensmiljö i moderna lokaler, gott konferensfika, proffsig konferensservice och alla hjälpmedel ni behöver för ett lyckat möte.

Det är många som vill komma till oss. För tillfället finns endast ströplatser kvar i september, men från oktober och framåt finns större chans att boka in möten och kick offer. Passa på att boka så snart du kan för att ha möjlighet att komma just till oss på Hooks Herrgård.

 

Skapa minnen tillsammans

Med vår erfarenhet skulle vi säga att det är tiden utanför mötet som skapar minnen. Att det är minst lika viktigt att boka en bra aktivitet som att ha den rätta föreläsaren.

Tänk på att inte maxa programmet, utan lämna tid för kollegorna för att åter lära känna varandra och få ihop teamet på nytt. Att boka tid för spa och avkoppling kan vara en uppskattad avslutning på en dag i konferensmiljö. Eller att komma ut i naturen på en teambuildingaktivitet, där man hjälps åt för att lösa problem och skrattar tillsammans.

Det är mer än vanligt att det där viktiga beslutet tas i bastun eller att många idéer kläcks efter en öl i baren. Det är just därför vi gillar sköna möten. Både mellan härliga människor i avkopplande och inspirerande miljöer.

Vi finns såklart för att hjälpa er med ett bra program, så rådfråga gärna oss angående föreläsare och aktiviteter. För är det något vi på konferensbokningen kan är det att planera möten och konferenser.

 

Konferens på småländska

Hos oss på Hooks Herrgård finns störst chans för lediga datum i början på veckan. Här startar du arbetsveckan på bästa sätt och kan implementera besluten direkt i verksamheten redan samma vecka. Dessutom har vi möjlighet att erbjuda attraktiva priser vid ankomst söndag och måndag, vilket ger ett mindre avstamp i plånboken. Konferens på småländska skulle man kunna kalla det.

En slags skönare kväll

För att få ännu mer avskildhet rekommenderar vi att boka ”En slags skönare kväll” tillsammans med kollegorna och få exklusivitet till vårt härliga spa efter stängningstid. ”En slags skönare kväll” börjar med en trerätters middag i herrgården kl 18.00, där ni njuter av god mat och dryck. När dimman från de varma källorna börjat stiga och skymningen lagt sig över Hokasjön, rör ni er mot spat.

I den härliga spaavdelningen har vi tänkt på varje liten detalj för att skapa en så harmonisk upplevelse som möjligt. Ni kanske smälter dagen som gått i bastun, kläcker nya idéer och bygger gemenskap. Här laddas kropp & själ med härlig energi innan hotellrummet välkomnar er för en god natts sömn.

KONFERENSPAKET

 • Ankomstkaffe med smörgås
 • Lunch inkl kaffe och dessert
 • Eftermiddagskaffe med kakor
 • Herrgårdens trerätters middag
 • Övernattning, del i dubbelrum *
 • Frukostbuffé

 

Ankomst söndag från 2 085 kr per person 
Ankomst måndag från 2 285 kr per person 
Enkelrumstillägg 500 kr per rum

Övriga dagar pris efter offert

TILLÄGG: EN SLAGS SKÖNARE KVÄLL

 • Kvällsspa 20.00-23.00
 • Lån av badrock och handduk
 • Tofflor som gåva
 • 800 kvm spa exklusivt för er grupp
 • Morgonspa från 7.00-9.00

 

Pris från 12 000 kr (15 personer ingår)
För överstigande antal 600 kr per person

Alla priser är angivna exkl. moms

För information & bokning

E-mail: konferensbokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80