DAY HOOKSSPA 060

Träning

Du kan naturligtvis träna här på herrgården; förutom golf och padel har vi ett välutrustat gym med konditionsmaskiner och vikter, som är öppet 06.30-22.00 för alla hotellgäster.

Padel

Vill du testa sporten alla pratar om eller är du redan fast och vägrar hotell utan padelbana? Då har du hittat rätt.

Padel är enkelt att lära sig, kul för den som vill testa något nytt och omväxlande för den som är ute efter något socialt. Det är en utmärkt aktivitet för konferensgänget, eller varför inte utmana kompisarna på en match och avsluta med bastubad i spat?

På Hooks Herrgård finns två padelbanor utomhus, som är bokningsbara på MATCHi året runt. Pris 320 kr per timma och bana. Padelracket finns att låna kostnadsfritt i hotellreceptionen, där även bollar och vatten till försäljning.

Medlemskap

Vill du också längta till gymmet?

Som medlem på Hooks Herrgård Spa & Fitness får du så mycket mer än bara träning. Den avkopplande miljön får kroppen att vakna upp på bästa sätt eller stressen att rinna av efter arbetsdagen. Här unnar du dig själv det lilla extra som skapar välmående på både kort och lång sikt.

För att vara medlem hos oss behöver du inte ens träna, återhämtning och avkoppling i spat kan vara minst lika behövande för din kropp och själ.

Begränsat antal medlemmar - visst vill du bli en av dem?

Kontakta oss på traning@hooksherrgard.se för att anmäla ditt intresse eller för att få mer information om medlemskap.

Träningsevent