Hook L9

Svenska möten & konferens

Kvalitetssäkrade av Svenska Möten

Att Svenska Möten, som är experter på möten och kvalitet, valt ut oss på Hooks Herrgård som en av de mötesanläggningar i Sverige som klarar deras höga kvalitetskrav, gör att vi sätter på höga hatten, sträcker på oss lite extra och tar stolta, långa kliv över markerna.

För dig som gäst innebär det att du kan vila tryggt i att vi håller hög kvalitet och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem, är Svanenmärkta och värnar om hållbarhet på alla sätt. Och självklart är grymma på riktigt bra möten.

Tillsammans med cirka 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige äger vi på Hooks Herrgård Svenska Möten.
Läs mer hos Svenska Möten. 

Konferensanläggningar.se

På konferensanlaggningar.se kan du ta del av Konturs kundrating av Hooks Herrgrd, hitta andra bra konferensanläggningar samt få bra service och hjälp med bokning.

Såhär presenteras Hooks Herrgård av Kontur Konferens:

”Intill den spegelblanka Hokasjön har Hooks Herrgård funnits sedan 1300-talet, och sedan drygt 80 år tillbaka bjudit på gott värdskap till besökande gäster. Just denna långa erfarenhet är något som syns tydligt i dagens drift: serviceanda och passion för besökarnas välbefinnande är något som blir påtagligt och som man minns långt efteråt. Här finner konferensen allting på ett område där man gärna anstränger sig lite extra för att bibehålla en hög anpassningskapacitet. På Hooks Herrgård får man det precis så som man vill ha det.

Flexibiliteten på anläggningen är något man kan stoltsera med, för bevisligen är det en god aspekt eftrsom det är just det många minns i efterhand. Inte bara är personalen positivt inställd till speciallösningar och kreativa förslag, lokalerna är precis lika generösa i sin utformning och tillåter stora möjligheter till förändring och anpassning. Största lokalen, Rännet, tar 300 personer i biosittning och har upphöjd scen för talare eller liknande. Här finns allt från intima grupprum för mindre möten till större utrymmen. En del är formella, andra mer avslappnande – för alla upplägg!

Dessutom tar man ett extra kliv framåt i konferensbranschen och erbjuder lite annorlunda mötesformat. Vad sägs om en informell sammanslutning i bastun eller badtunnan? Kanske kan den där förlösande idén kläckas i gymmet eller i poolen? Konferera ute i friska luften eller skapa en kreativ miljö med kuddar och ouffar i lokalen. Här finns alla förutsättningar för en oförglömlig konferens.

30 minuter från Jönköping, i det vackra småländska landskapet, gör Hooks Herrgård till en lämplig mötesplats för de flesta söderbaserade företag, men även från övriga landet.”

Läs mer på konferensanlaggningar.se