Hooksherrgård Konferens 51

Konferenslokaler

Konferenslokaler för oss är mer än bara konferenslokaler. De ska främja utveckling, inspiration och underlätta för er, på alla sätt. Det görs med hjälp av flexibel möblering, toppmodern och bred utrustning och i olika miljöer.

Lokalerna har whiteboard-tavla, blädderblock samt block och pennor för alla kreativa idéer. Utöver det erbjuder vi den senaste tekniken med dator, projektor och ljudanläggning i samtliga konferenslokaler. Allt för att du smidigt ska kunna genomföra ditt möte, föreläsning eller presentation. Du behöver bara ta med ett USB-minne så fixar vi resten. I våra två största konferenslokaler finns det tillgång till trådlös mygga eller headset. Hörslinga och övrig utrustning kan lätt hyras in vid efterfrågan.

Vill ni avsluta med afterwork? Så klart! Här öppnar vi baren alla dagar i veckan, bara ni bokar innan.

 

Kreativa möten 

Vissa möten blir bättre av att inte genomföras i den traditionella konferenslokalen. Ta vara på närheten till naturen och öka kreativiteten med ett grupparbete, eller förlägg hela konferensen utomhus. Koppla av i relaxavdelningen och ta de viktiga besluten i bastun, bubbelpoolen eller på gymmet.

Våra möteslokaler är flexibla och går att omvandla för kreativa möten. Kanske en del av ert möte kräver en annan möblering för att inspirationen ska vara på topp, känn friheten att möblera om i pausen. Ta vara på ljud och ljus och byt ljusscener för olika faser i mötet. Använd våra färgglada kuddar och puffar för ett inspirerande och avslappnat möte.

Möjligheterna är näst intill obegränsade. Ta hjälp av vår erfarenhet om du funderar på att anordna ett annorlunda möte.

Vilken konferenslokal passar er bäst?

Rännet

Rännet

Vår största konferenslokal är belägen i byggnaden bakom konferenshuset. Lokalen är på 300 kvadratmeter och fungerar utmärkt till konferens, utställningar och mässor. Rännet används också som festvåning för banketter och middagsevent.

Parkettsittning: 300 personer
Skolsittning: 170 personer

Logen

Logen är på 120 kvm och den största konferenslokalen i konferenshuset. I den bakre delen av lokalen finns ståbord och sittgrupp för grupparbete och mingel.

Parkettsittning: 120 personer
Skolsittning: 75 personer
U-bord: 34 personer

Logen (1)
DSC3130

Loftet

Loftet är en charmig och ombonad konferenslokal, där de gamla takbjälkarna är bevarade. Lokalen ligger på andra plan och har egen balkong. Konfererenslokal Loftet har en yta på 95 kvm.

Parkettsittning: 90 personer
Skolsittning: 60 personer
U-bord: 24 personer

Spiltan

Spiltan är en lokal med mycket ljusinsläpp. Lokalen har en yta på 65 kvm och är ombonad med heltäckningsmatta för en bra ljudnivå och en sittgrupp i bakre delen av lokalen.

Parkettsittning: 50 personer
Skolsittning: 31 personer
U-bord: 21 personer

Spiltan2015ii
Expo

Expo

Expo erbjuder mycket ljusinsläpp och moderna möbler på 50 kvm. I den bakre delen av lokalen finns garageport, där man kan köra in en bil för visning eller lasta in tyngre utrustning.

Parkettsittning: 40 personer
Skolsittning: 25 personer
U-bord: 17 personer

Stallet

Stallet erbjuder ljus och härlig miljö med en modern känsla. En av våra favoritlokaler för gruppen rut 15 personer. Konfererenslokalen har en yta på 45 kvm.

Parkettsittning 30 pers
Skolsittning 20 pers
U-bord 17 pers

Stallet 2024
Ryttaren

Ryttaren

Ryttaren är en mysig lokal på 24 kvm med ryamatta på golv och vägg samt två stora whiteboardtavlor. Med kuddar och puffar kan man enkelt göra om till en mer avslappnad miljö.

Parkettsittning 19 pers
Skolsittning 15 pers
U-bord 13 pers

Smedjan

Här kan du och dina kollegor smida planer och vara kreativa. Lokalen är 24 kvm, möblerad i styrelsesittning för upp till 13 personer.

I lokalen finns en stationär dator, projektor, elektrisk filmduk, högtalare samt whiteboardtavla och blädderblock.

Smedjan Liggandei
BoxVI

Box I, VI och VII

Lokalerna är 20-24 kvm stort och är möblerade med styrelsebord. I lokalen finns stationär dator, högtalare, projektor samt whiteboard och blädderblock.

Styrelsesittning upp till 10 pers

Box VIII

Lokalen är möblerad med styrelsebord och utrustad med en TV som du smidigt kan koppla din dator till. En mysig konferenslokal för den mindre gruppen.

Styrelsesittning upp till 7 personer

Box VIII Ny
Puffar CMYK

Box X

En utav våra flexibla lokaler som med fördel kan möbleras med kuddar och puffar för ett avslappnat möte. En trevlig lokal på 24 kvm med dubbla whiteboards.

Styrelseittning upp till 11 personer

Grupprum

I vårt konferenscenter finns åtta stycken grupprum med plats för 2-8 personer. På anläggningen finns bra möjligheter till grupparbete i andra miljöer, såsom utomhus eller i herrgårdsmiljö.

Hooksherrgård Konferens 8

Se dig omkring i lokalerna

Vill du veta mer om det lilla extra för konferensen?
Klicka på länkarna för mer information: konferensaktiviteter, föreläsare, underhållning eller konferenspaket