Hotellrum

Bor du över på herrgården är tanken att du ska känna dig hemma och samtidigt som en kunglighet. Trivsamt men med det lilla extra.

Våra 103 rum är fördelade i Herrgården samt flyglar och sidobyggnader; Frökenflygeln, Rosenflygeln, Traktörflygeln, Sjövillan, Strandstugan och Sörlängan med totalt 250 bäddar. Merparten av rummen är dubbelrum och sviterna hittar du i Herrgården och i Sörlängan. Och vilka sviter sen. Här är det lyx som gäller i varenda centimeter. I Sörlängan har du en egen uteplats där du kan njuta av den friska småländska luften, eldstad att mysa framför och badkar att bubbla in natten i. Herrgårdens svit är förlagd på två pampiga plan, med soffgrupper och badkar.

Ta en drink på rummet innan middagen? Trevligt, tycker vi. Därför har alla rum minibar. Även nödvändigheter som tv och wifi, telefon att ringa nära och kära för att berätta hur mysigt du har det och självklart både toalett och dusch.

Oavsett om du är hos oss på konferens, festlighet eller romantisk weekend kommer du bo och må alldeles ljuvligt, det ser vi till.

Våra rum

HERRGÅRDEN

På övre plan i herrgården bor du som en kung med utsikt utöver det vanliga. De 13 hotellrummen är nyrenoverade men bevarade med härlig herrgårdskänsla. Samtliga har AC, kaffemaskin och badkar. Vill du bo på här, bokar du ett dubbelrum i herrgården eller tvåvåningssvit. Det finns bekvämligheter såsom hiss och rummen ligger i anslutning till spaavdelningen, om ni skulle önska kombinera ert besök med en härlig behandling.

I herrgården finns två tillgänglighetsanpassade hotellrum.
Storlek på säng 2x105 cm.

Se fler rumsbilder från herrgården

Hooksherrgård Rum Gult 3
Kavaljeren2015

KAVALJERSFLYGELN

Kavaljersflygeln ligger bara ett par meter från Herrgården, med bara en trappa ner till spaavdelningen. I kavaljeren finns totalt 15 rum; sex stora dubbelrum (fyra bäddar), sju dubbelrum, ett litet dubbelrum (140 säng) och ett enkelrum. Samtliga med AC.

Storlek på säng i dubbelrum 2x90 cm eller 2x80 cm, enkelrum 90 eller 105 cm.

Se fler rumsbilder från Kavaljeren

ROSENFLYGEN

Alldeles utanför Herrgården ligger Rosenflygeln med sina 15 rum, varav tre stora dubbelrum, fem standard dubbelrum, två små dubbelrum (140 säng) och fem enkelrum. Samtliga med AC. Några av rummen har sjöutsikt och några har utsikt mot innegården. 

Storlek på säng i dubbelrum 2x90 cm eller 2x80 cm, enkelrum 90 eller 105 cm.

Se fler rumsbilder från Rosenflygeln

Rosen Rgb
Froken

FRÖKENFLYGELN

Frökenflygeln ligger belägen endast 30 meter från huvudbyggnaden och är huset närmast vår konferenslokal. Perfekt om ni vill ha nära från mötet till rummet. Flygeln rymmer totalt 12 rum; tre stora dubbelrum, sju dubbelrum och två enkelrum. Samtliga med AC.

Storlek på säng i dubbelrum 2x90 cm eller 2x80 cm, enkelrum 90 eller 105 cm.

Se fler rumsbilder från Frökenflygeln 

TRAKTÖRFLYGELN

I Traktörflygeln finns några av våra mest rymliga rum med plats för upp till sex personer, perfekta för till exempel barnfamiljer. Här finns fem stora dubbelrum (4-6 bäddar) och ett enkelrum. Tre av rummen har en härlig balkong med sjöutsikt och ett av rummen har en egen uteplats.

Storlek på säng i dubbelrum 2x90 cm eller 2x80 cm, enkelrum 90 eller 105 cm.

Se fler rumsbilder från Traktören

208 Rikstvätt Rgb
Rum Sörlängan

SÖRLÄNGAN

Närmast våra golfbanor ligger Sörlängan med endast 100 meter till första tee. Här finns 28 rum; en svit och 27 stycken dubbelrum, samtliga med AC. I vår romantiska, rymliga svit finns ett stort badrum med badkar samt en egen uteplats - vilket vi anser är en helt perfekt plats att stjärnskåda på.

Storlek på säng i dubbelrum 2x90 cm.

I Sörlängan finns ett tillgänglighetsanpassat rum på nedre plan. Se fler rumsbilder från Sörlängan

STRANDSTUGAN

Strandstugan är vackert belägen vid Hokasjön, granne med spat och har en tillhörande terrass som är perfekt att ta ett morgondopp ifrån. I strandstugan finns åtta rum; två fyrabäddsrum, två dubbelrum och fyra enkelrum. Här finns även rum för husdjur.

Storlek på säng i dubbelrum 2x90 cm eller 2x80 cm, enkelrum 90 cm.

Se fler rumsbilder från Strandstugan

Strandstugan 291
Sjövillan 206 VII

SJÖVILLAN

Här bor ni avskilt intill Hokasjön, men endast 200 meter från Herrgården. I Sjövillan finns sex rum, två dubbelrum och fyra enkelrum. Här finns även rum för husdjur.

Storlek på säng i dubbelrum 2x80 cm, enkelrum 90 cm.

Se fler rumsbilder från Sjövillan

Se dig omkring hos oss

Vill du veta mer om weekends på Hooks Herrgård?
Klicka på länkarna för mer information: spapaket, weekendpaket, golfpaket, träning eller aktiviteter