Våra samarbetspartners

Svenska Golfhotell

Svenska Golfhotell får en nystart och lanserar samtidigt sin nya webbsida 2024. Efter en tid av förnyelse och strategisk utveckling är Svenska Golfhotell redo att återigen ta den ledande rollen inom svenska golf- och hotellbranschen.

Vi på Hooks Herrgård är stolta över att vara en av de 18 medlemmarna som är med från start av denna nya spännande resa! Tillsammans utgör vi grunden för Svenska Golfhotell och med vår gemensamma entusiasm för golfhotell är vi redo att skapa nya upplevelser för golfälskare runt om i landet.

www.svenskagolfhotell.se 

 

Svenska Spahotell

Svenska Spahotell är en förening för svenska högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet. För medlemskap i föreningen krävs att man uppfyller samtliga uppställda kriterier inom de fyra hörnstenarna rörelse, vila, mat&dryck och beröring.

För dig som gäst är därmed en anläggnings medlemskap en garanti att det finns ett högklassigt utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal. Föreningen vill också verka för ett hållbarhetsperspektiv inom spabranschen.

www.svenskaspahotell.se

Svenska Möten

Att Svenska Möten, som är experter på möten och kvalitet, valt ut oss på Hooks Herrgård som en av de mötesanläggningar i Sverige som klarar deras höga kvalitetskrav, gör att vi sätter på höga hatten, sträcker på oss lite extra och tar stolta, långa kliv över markerna.

För dig som gäst innebär det att du kan vila tryggt i att vi håller hög kvalitet och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem, är Svanenmärkta och värnar om hållbarhet på alla sätt. Och självklart är grymma på riktigt bra möten.

Tillsammans med cirka 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige äger vi på Hooks Herrgård Svenska Möten.

www.svenskamoten.se

R-licens

Det är viktigt för oss att visa att vi bryr oss om vårt samhälle. Vi har alla olika kompetens, bakgrund och en moralisk kompass som påverkar oss i vårt dagliga arbete. Vi har ett gemensamt mål. Att uppnå något större och bättre tillsammans. Där alla är stolta medarbetare och medvetna om sin viktiga roll inom organisationen.

Vi vill medverka till att långsiktigt bidra till en god företagskultur och samhällsutveckling där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat. Därför har Hooks Herrgård tilldelats en R-licens och valt ett etiskt förhållningssätt som företag och arbetsgivare. Tillsammans gör vi skillnad!

www.rlicens.se