Hooksherrgård Golf 22

Golf på småländska

Ibland kan det vara skönt att förlänga helgen med en golfupplevelse en söndag eller att starta veckan på bästa sätt genom att komma bort och unna sig vardagslyx. Det är generellt lite lugnare hos oss dessa dagar, vilket ger dig en fridfull vistelse och dessutom gör det mindre avtryck i plånboken. Golf på småländska helt enkelt.

Kom hit och spela en golfrunda på Parkbanan eller Skogsbanan och njuta av det småländska landskapet

Efter en dag på golfbanan finns det möjlighet att boka en padelmatch med vännerna eller varför inte en massage eller spaentré för avkoppling och återhämtning.

På kvällen serveras en trerätters middag komponerad av säsongens smaker innan salongerna lockar för trevligt nattsudd. Morgonen därpå serveras en härlig frukostbuffé som förbereder dig för fler aktiviteter eller avkoppling. Du lämnar oss med ny energi, det vågar vi nästan lova.

GOLFPAKET

  • En greenfee
  • Trerätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé


Se uppdaterade priser online

GOLFPAKET MED SPA

  • En greenfee
  • Spaentré
  • Lån av badrock handduk & tofflor
  • Trerätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé


Se uppdaterade priser online

Tillägg per person:
Rum i herrgården 500 kr/dygn eller svit 800 kr/dygn, enkelrum 300 kr/dygn, spaentré 300 kr, extra greenfee 400 kr må-to/500 kr fr-sö

 

Oftast erbjuder vi småländska priser på golfpaket med ankomst söndag,
men även mitt i veckan kan de smyga sig in

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Barn

Klart att barn är välkomna till oss. Pris för barn: 0 – 4 år gratis, 5 – 14 år 680 kronor. I priset ingår trerätters meny från barnmenyn, logi i extrasäng samt frukostbuffé.

Spelar ditt barn golf? Addera en junior greenfee för 200 kr.

 

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om tillgång till vår spaavdelning, en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info.

 

Samarbete med andra golfklubbar

Vi gillar samarbete, så därför har vi ett gott sådant med flertal golfklubbar i regionen. Så om du vill komplettera ett golfpaket hos oss med spel på en annan golfbana, går det utmärkt.

 

Läs mer om klubbarna:

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan 15.00, utcheckning från rummet senast klockan 11.00.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika dröjsmål.