Hooksherrgård Golf 14

Golfpaket

Det finns få saker som slår att tillbringa en solig dag på någon av Sveriges bästa 18 hålsgolfbanor, Skogsbanan eller Parkbanan. Hos oss bokar du en golfweekend med det lilla extra; förutom fantastisk golf i böljande småländsk natur, får du hotellrum i herrgårdsmiljö och mat i världsklass. Efter en dag på golfbanan finns det möjlighet att boka en padelmatch med vännerna eller varför inte en massage eller spaentré för avkoppling och återhämtning.

På kvällen serveras ett glas mousserande vin i herrgårdens bar innan du sitter ner för en trerätters middag komponerad av säsongens smaker. Gillar du musik och att hänga i salongerna efter middagen? Då tycker vi att du ska boka din vistelse en fredag eller lördag när vi erbjuder pianobar till kvällen, se datum och artister.

Morgonen därpå serveras en härlig frukostbuffé som förbereder dig för fler aktiviteter eller avkoppling. Du lämnar oss med ny energi, det vågar vi nästan lova.

Vill du njuta lite längre av herrgårdsliv och golf och kanske passa på att fila på tekniken genom att ta lektioner med något av våra duktiga proffs? Då finns det både fyra-, fem- och sjudagars-paket. Vid bokning av fler än ett dygn erhåller du 10 % rabatt på ditt paket.


När du inte riktigt vill att helgen ska ta slut 

Golfpaket classic en söndag? Självklart! Skippa söndagsångesten och förläng helgen med oss. För vet du vad? Söndag är nog den absolut bästa dagen att komma hit. Det är generellt lite lugnare, vilket ger dig en fridfull och avkopplande avslutning på veckan och dessutom gör det mindre avtryck i plånboken. Golf på småländska helt enkelt.

GOLFPAKET

  • En greenfee
  • Ett glas mousserande vin en halvtimma innan middagstid
  • Trerätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé


Se tillgängliga datum och uppdaterade priser online

Tillägg per person & dygn:
Rum i herrgården 500 kr eller svit 900 kr, extra greenfee 500 kr mån-tors/600 kr fre-sön, spaentré från 300 kr, enkelrum 300 kr

Boka flera dygn?
Vid bokning flera dagar erhålls 10 % rabatt per dygn

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Notera att vi har stängt för underhåll i spat vecka 27.
Den varma källan utomhus kommer att vara ur funktion även vecka 24 - 27.

Barn

Klart att barn är välkomna till oss. Pris för barn: 0 – 4 år gratis, 5 – 14 år 680 kronor. I priset ingår trerätters meny från barnmenyn, logi i extrasäng samt frukostbuffé.

Spelar ditt barn golf? Addera en junior greenfee för 200 kr.

 

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om tillgång till vår spaavdelning, en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info.

 

Samarbete med andra golfklubbar

Vi gillar samarbete, så därför har vi ett gott sådant med flertal golfklubbar i regionen. Så om du vill komplettera ett golfpaket hos oss med spel på en annan golfbana, går det utmärkt.

 

Läs mer om klubbarna:

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 14 dagar innan ankomst, läs vår policy för specialkost.

Vi rekommenderar att boka middagstid i samband med bokning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan 15.00 (från 13.00 för dig med spa från 13.30), utcheckning från rummet senast klockan 11.00 på avresedagen.