Middag 21

Weekend alla dagar i veckan

Hos oss kan unna dig vardagslyx med en romantisk weekend eller herrgårdsweekend alla dagar i veckan. Och såklart även på helgen. Kanske för att fira den där speciella dagen eller bara för att du behöver komma iväg och bara tänka på dig själv. Varje årstid har sin charm och vi har såklart öppet alla högtider vare sig det är jul, nyår, påsk eller midsommar.

Söker man avkoppling är miljön i och kring herrgården en fantastisk plats att vistas på. Upptäck den småländska naturen på våra vandrings- och cykelleder eller låna en av våra ekor för en stillsam roddtur på sjön. Slå dig ner i en av salongerna med en kopp kaffe och känn historiens vingslag i den vackra herrgården. Vill du aktivera dig ytterligare finns spa, golf eller panel att krydda ditt weekendpaket med.

Vi kan varmt rekommendera våra nyrenoverade rum och sviter i herrgården för den som vill unna sig lite extra lyx. Eller ta en skön behandling för ansiktet eller kroppen.

På kvällen njuter du att en trerätters middag från vår säsongsbetonade á la carte meny, till vilken våra duktiga sommelier rekommenderar ett trevligt vinpaket. Efter en god natts sömn vaknar du till fågelkvitter och i restaurangen väntar en härlig frukostbuffé till en fantastisk utsikt över Hokasjöns lugna vatten.

WEEKENDPAKET

  • Herrgårdens trerätters middag
  • Övernattning, del i dubbelrum
  • Frukostbuffé

Se uppdaterade priser online

Skräddarsy ditt paket med aktiviteter som spa, golf, panel eller uppgradera till ett rum i herrgården.

TILLÄGG PER PERSON & DAG:
Spaentré 300 kr
Greenfee 400-500 kr
Padel tennis från 200 kr/bana och timma
Rum i herrgården 500 kr
Svit 800 kr
Enkelrum 300 kr

 

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Barn

Klart att barn är välkomna till oss. Pris för barn: 0 – 4 år gratis, 5 – 14 år 680 kronor. I priset ingår en trerätters barnmenyn, logi i extrasäng samt frukostbuffé. 

 

Fria aktiviteter

Övningsområde (golf), gym, bad och fiske i Hokasjön, båtar och kanoter samt spel finns att låna.

 

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka spaentré, en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00 och utcheckning från rummet sker senast klockan 11.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.