Middag 21

Weekend alla dagar i veckan

Hos oss kan unna dig vardagslyx med en romantisk weekend eller herrgårdsweekend alla dagar i veckan. Och såklart även på helgen. Kanske för att fira den där speciella dagen eller bara för att du behöver komma iväg och bara tänka på dig själv. Varje årstid har sin charm och vi har såklart öppet alla högtider vare sig det är jul, nyår, påsk eller midsommar.

Söker man avkoppling är miljön i och kring herrgården en fantastisk plats att vistas på. Upptäck den småländska naturen på våra vandrings- och cykelleder eller låna en av våra ekor för en stillsam roddtur på sjön. Slå dig ner i en av salongerna med en kopp kaffe och känn historiens vingslag i den vackra herrgården. Vill du aktivera dig ytterligare finns spa, golf eller padel att krydda ditt weekendpaket med.

Vi kan varmt rekommendera våra nyrenoverade rum och sviter i herrgården för den som vill unna sig lite extra lyx. Eller ta en skön behandling för ansiktet eller kroppen.

På kvällen serveras ett glas mousserande vin i herrgårdens bar innan du sitter ner för en trerätters middag komponerad av säsongens smaker, till vilken vår sommelier rekommenderar ett utsökt vinpaket. Gillar du musik och att hänga i salongerna efter middagen? Då tycker vi att du ska boka din vistelse en fredag eller lördag när vi erbjuder pianobar till kvällen, se datum och artister.

Efter en god natts sömn vaknar du till fågelkvitter och i restaurangen väntar en härlig frukostbuffé till en fantastisk utsikt över Hokasjöns lugna vatten.

WEEKENDPAKET

  • Ett glas mousserande vin en halvtimma innan middagstid
  • Herrgårdens trerätters middag
  • Övernattning, del i dubbelrum
  • Frukostbuffé

 

Se uppdaterade priser online

Skräddarsy ditt paket med aktiviteter som spa, golf, panel eller uppgradera till ett rum i herrgården.

TILLÄGG PER PERSON & DAG:
Spaentré från 300 kr
Greenfee 500-600 kr
Padel tennis från 200 kr/bana och timma
Rum i herrgården 500 kr
Svit 900 kr
Enkelrum 300 kr

 

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Notera att vi har stängt för underhåll i spat vecka 27.
Den varma källan utomhus kommer att vara ur funktion även vecka 24 - 27.

Barn

Klart att barn är välkomna till oss. Pris för barn: 0 – 4 år gratis, 5 – 14 år 680 kronor. I priset ingår en trerätters barnmenyn, logi i extrasäng samt frukostbuffé. 

 

Fria aktiviteter

Övningsområde (golf), gym, bad och fiske i Hokasjön, båtar och kanoter samt spel finns att låna.

 

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka spaentré, en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00 och utcheckning från rummet sker senast klockan 11.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök för några år sedan. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 14 dagar innan ankomst, läs vår policy för specialkost.

Vi rekommenderar att boka middagstid i samband med bokning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.